Passie voor elektriciteit en wooncomfort

Banckaert Technix is jouw totaalpartner voor elektriciteitswerken. Met een pak ervaring en technische kennis combineren we een brede waaier aan mogelijkheden en een hoge afwerkingsgraad. We geven correct advies en bieden je de meest geschikte oplossing aan om jouw huis op je noden af te stemmen. En dat doen we op alle niveaus. Of het nu gaat om algemeen elektriciteitsnet of een hoogtechnologische domotica installatie. Banckaert Technix gaat met jou op zoek naar degelijke oplossingen die passen binnen hedendaags comfort en luxe.

 

Sinds 2011

Al sinds onze oprichting in 2011, staat kwaliteit en correct handelen bij ons voorop. Want bij ons is jouw project geen routineklus. Nee. Jouw project mag rekenen op professionele service en advies waarbij we telkens opnieuw de denkoefening maken om een oplossing te voorzien die past bij jouw levensstijl.

Rescert gecertificeerd

In 2021 behaalden we na een succesvolle opleiding ons Rescert certificaat voor het plaatsen van zonnepanelen. Hierdoor zijn we officieel 'Rescert installateur' en geniet jij van overheidspremie als je jouw zonnepanelen door ons laat installeren. Contacteer ons vandaag voor meer informatie.