Diensten

Algemene elektriciteitswerken

Modern wooncomfort start bij een slimme woning. Want slim wonen is beter wonen. Van de juiste verlichting tot beveiliging, van domotica tot ventilatie. We combineren ervaring en kennis van innovaties om een antwoord te vinden op jouw noden en wensen. Waarbij Banckaert Technix vertrekt vanuit een duurzame visie om de elektriciteit in jouw woning optimaal te implementeren. En dat tot in de puntjes afgewerkt.

Contacteer ons
OF BEL: 0498 / 16 35 86

Algemene elektriciteitswerken

Nieuwbouw & Renovatie

Als totaalpartner staat Banckaert Technix tot je dienst voor elk aspect van elektriciteitswerken bij zowel nieuwbouw -als renovatieprojecten.

Meer info

Domotica

Verhoog je wooncomfort en bedien alle functies in huis met domotica. Banckaert Technix installeert en programmeert feilloos alle functies met Niko Home Control & BTicino My Home.

Meer info

Verlichting

Verlichting is onmisbaar in je woning. Het laat jouw interieur tot zijn recht komen en bepaalt de sfeer van elke ruimte. Doe beroep op onze kennis en advies.

Meer info

Camerabewaking & Alarm

Beveilig jouw woning of nieuwbouw met de hoogste zorg en bescherm jouw gezin, woning, handelspand of kantoor 24/7 met onze systemen.

Meer info

Ventilatie

In tijden waarin we vooral binnen leven is een goede luchtkwaliteit belangrijk. Zowel voor jezelf als voor jouw woning.

Meer info

Zonnepanelen

Kies voor groene energie en laat je installatie plaatsen met advies. Wij berekenen het nodige vermogen en plaatsen jouw panelen op zowel hellende als platte daken.

Meer info